Blum AVENTOS

Blum AVENTOS za idealno otvaranje gornjih ormarića

Zašto uz AVENTOS imamo veću slobodu kretanja?

Vrlo jednostavno – jer AVENTOS ne priječi put i može ostati stalno otvoren. Ovaj otvoreni preklop vam pomaže u laganom pristupanju predmetima u gornjem ormariću te slobodnom kretanju – bez straha od udaranja glavom. To je vrlo praktično prilikom kuhanja i drugih aktivnosti u kuhinji.

Bez obzira da li se koristi za male ili velike fronte u kuhinji, hodniku ili nekoj drugoj prostoriji, ovaj sustav omogućava jednostavno i lagano otvaranje preklopa. Saznajte više o njegovim mnogobrojnim prednostima.

Blum AVENTOS
Ono što AVENTOS čini posebno praktičnim je to što korisnicima daje jednostavan pristup i nesmetanu slobodu pokreta.

Nesmetani pristup

Za razliku od standardnih vrata koja se otvaraju s lijeve ili desne strane gornjeg ormarića, Blum AVENTOS otvara preklop prema gore te time omogućava veću slobodu kretanja i slobodan prostor za glavu korisnika namještaja. Element može ostati otvoren, dok nesmetano radite u kuhinji.

Blum AVENTOS
Blum AVENTOS

Lagano otvaranje i udobno zatvaranje

S kombinacijom ovog sustava i tehnologije kretanja BLUMOTION možete doživjeti potpuno novo iskustvo prilikom otvaranja i zatvaranja. Ormarići se otvaraju tiho i lagano, neovisno o snazi zatvaranja i težini preklopa. Tehnologije kretanja TIP-ON i SERVO-DRIVE također omogućuju otvaranje i zatvaranje preklopa na sasvim jednostavan i lagan način – bez potrebe za ručkama.

Stoji u svakom položaju

Spremnik energije se može prilagoditi određenoj težini fronte te se zahvaljujući tome preklop zaustavlja u svakom željenom položaju. Na ovaj način preklop ostaje i lako dostupan za zatvaranje.

Blum AVENTOS
Blum AVENTOS

Isti dizajn za gornje i donje ormariće

Suvremeni izgled kuhinje zahtjeva velike i široke fronte koje su međusobno odvojene tankim razmacima. Dodatan detalj su gornji ormarići koji prate iste linije donjih ormarića, a upravo AVENTOS omogućuje izvedbu ovakvog dizajna.


Novi dizajn pokrivnih kapica

Blum je osmislio novi dizajn pokrivnih kapica za AVENTOS HF, HS i HL. One su sad dostupne u linearnom dizajnu i savršeno odgovaraju pokrivnim kapicama podizno-preklopnih okova AVENTOS HK top i AVENTOS HK-S. Nove pokrivne kapice su dostupne u svileno bijeloj, svjetlosivoj i tamnosivoj obradi te omogućuju jedinstveni dizajn koji se može primijeniti na cijeli prostor.

Pregled sustava Blum AVENTOS podizno-preklopnih okova

Možete birati između različitih varijanti: sklapanje, podizanje, zakretanje i preklapanje. S pomoću odgovarajućih okova mogu se otvoriti i teški preklopi – bez ikakvih problema.

AVENTOS HF

Ovaj podizno-preklopni sustav je idealan za visoke dvodijelne fronte u gornjem ormariću. Uz pomoć ovog sustava čak i visoke fronte pružaju veliku slobodu kretanja. Fronte mogu ostati otvorene čak i tijekom kuhanja, bez straha od udaranja glavom.

AVENTOS HS

AVENTOS HS omogućava lagano podizanje velike jednodijelne fronte u gornjem ormariću, čime se omogućava praktičan pristup sadržaju unutar ormarića. Ovaj sustav osigurava i raznolike mogućnosti dizajna, poput širokih ili uskih aluminijskih okvira, ukrasnih vijenaca ili bočnica.

AVENTOS HL

Uz pomoć ovog podizno-preklopnog sustava male jednodijelne fronte se mogu pomicati prema gore. Zbog toga je ovaj sustav pogodan za primjene koje iznad sebe imaju ugrađene fronte, primjerice za skrivanje električnih uređaja. Preklop se u potpunosti pomiče prema gore, a time i iz zone rada.

AVENTOS HKi

Zahvaljujući kompaktnom i uskom izgledu, AVENTOS HKi se može u potpunosti smjestiti u stranicu korpusa. Na ovaj način, on ostaje nevidljiv čak i iza staklenih vratnica, tako da ništa ne odvlači pogled od vaših knjiga, kolekcionarskih predmeta i suvenira s putovanja. Saznajte više.

AVENTOS HK top

Zbog svoje kompaktne građe i minimalističkog dizajna, ovaj sustav se uklapa s visokim i gornjim ormarićima, pritom stavljajući naglasak na dizajn namještaja. Unutar ovog sustava svaka je komponenta detaljno optimizirana, tako da se ovaj sustav lagano otvara, a zatvara tiho i bez napora.

AVENTOS HK

AVENTOS HK omogućava lagano preklapanje teških jednodijelnih fronti gornjih ormarića. Teška fronta se u potpuno pomiče prema gore, pri čemu se stvara prostor za manevriranje te nesmetan rad u kuhinji.

AVENTOS HK-S

Ovaj sustav sustav je idealno rješenje za male fronte u visokim i gornjim ormarićima. Na taj način se može koristiti raspoloživi prostor za pohranu, poput prostora iznad hladnjaka ili ormara za živežne namirnice.

AVENTOS HK-XS

Zahvaljujući svojoj tankoj i kompaktnoj konstrukciji, ovaj sustav osigurava raznolikost oblikovanja u malim visokim i gornjim ormarićima. Ako se spremnik energije koristi na obje strane korpusa, mogu se realizirati i veće, teže fronte.

Nagrade

Funkcionalnost i dizajn Blum okova su prepoznati internacionalno. Korisnici diljem svijeta su zadovoljni s vrhunskom kvalitetom Blumovih proizvoda i usluga, a ovo potvrđuju i mnogobrojne nagrade.

Interzum 01
Design Preis 01
Redot Design Award
German Design
Iconic Awards

Share this post