EGGER PerfectSense

EGGER PerfectSense

EGGER PerfectSense lakirane ploče na MDF-u: Osvojit će vas

Bilo da želite postići ozračje elegancije i udobnosti ili dojam ekskluzivnosti – EGGER PerfectSense osvaja vizualnom savršenošću i posebnom taktilnošću. Uz dobro poznate uni dekore u sjajnoj i mat izvedbi u novoj kolekciji su sada i reprodukcije materijala, neke od njih s bisernim efektom. Taj efekt posebno ističe ljepotu određenih sjajnih i mat dekora.

 

Visokokvalitetne EGGER PerfectSense Matt i Gloss ploče otporne su na mikro ogrebotine i lako zadržavaju svoj savršeni izgled. Ove ploče su idealne za vertikalne primjene pri uređenju sofisticiranijih životnih i poslovnih prostora, kao i vrjednije oblikovanje prodajnih prostora i namještaja.

Neutralna površina dekora U727 PM Kamen siva je idealna za izgled sofisticiranog interijera

PerfectSense Matt lakirane ploče

Baršunasta površina PerfectSense Matt je dizajnirana kako bi udovoljila rastućoj potražnji za visokokvalitetnim, sofisticiranim izgledom koji je popularan u vrhunskim stambenim i komercijalnim prostorima.

Specijalna površina ne ostavlja otiske prstiju te sprječava pojavu mrlja i prljavština, čak i kod najtaktilnijih područja koja se svakodnevno upotrebljavaju, poput vrata bez ručkica. Moderan, topao i baršunast izgled površine privlačan je i na dodir izaziva ugodu.

PerfectSense Matt je dostupan u 10 pomno odabranih neutralnih nijansi koje omogućuju izradu potpuno sofisticiranog i otmjenog namještaja.

Prednosti

  • Na površini ne ostaju otisci prstiju
  • Malo otpadnog materijala kod rezanja
  • Izuzetno lako čišćenje
  • Moderan izgled
  • Antibakterijsko svojstvo površine u skladu s ISO 22196 (= JIS Z 2801)

 

 

Besprijekorna površina dekora U999 PM Crna se odlikuje novom razinom refleksije koja omogućuje vrhunski izgled interijera

PerfectSense Gloss lakirane ploče

PerfectSense Gloss stvara ozračje ekskluzivnosti. Zbog svoje čiste površine i bogatog sjaja predstavlja luksuz u svijetu interijera. Zahvaljujući viskom stupnju reflektiranja svjetlosti i izuzetnom dojmu dubine, prostor se čini sjajnijim i većim.

Do sada su se takvim svojstvima mogli pohvaliti samo vrlo skupi materijali poput stakla. MDF je temeljni materijal koji osigurava dobra svojstva ispod visokokvalitetne površine, a cjenovno je povoljnije od stakla.

Sjajni izgled ne smije izblijedjeti, što se često zna dogoditi kod dekora visokog sjaja. Zbog toga je EGGER dodao jedinstveni zaštitni UV premaz, kako bi PerfectSense Gloss sjajio duže.

Prednosti

  • Moderan izgled
  • Otpornost na udarce
  • Malo otpadnog materijala kod rezanja
  • Ekonomičnost upotrebe
  • Antibakterijsko svojstvo površine u skladu s ISO 22196 (= JIS Z 2801)

 

 

Sve PerfectSense lakirane ploče u matu i sjaju mogu se savršeno uskladiti s rubnim trakama u istom dekoru

Savršeno usklađeno

Ako želite dosljednost u oblikovanju, dostupne su i ABS rubne trake usklađene sa svim EGGER PerfectSense lakiranim pločama u Matt i Gloss obradi. U ponudi je i laminat u usklađenom dekoru, kako bi se postigao kontinuitet dekora u uređenju interijera.

 

Struktura EGGER PerfectSense lakiranih ploča

PerfectSense lakirane ploče su dekorativni proizvod na bazi drva (nosiva ploča MDF) na kojima je impregniran određeni dekorativni papir na koji se nanosi premaz te površinski sloj UV TOP laka.

Revolucionarni UV premaz dodatno poboljšava površinu ploča i osigurava njihov dugotrajni  sofisticirani izgled.

 

Tehničke specifikacije

Dimenzija PerfectSense lakiranih ploča iznosi 2800 x 2070 mm, a debljina 18 mm. Širina je optimizirana za krojenje, a ploče se isporučuju sa zaštitnim filmom. Stražnja strana je izrađena u strukturi ST9 Smoothtouch Matt.

PerfectSense lakirane ploče posjeduju antibakterijsko svojstvo površine u skladu s ISO 22196 (= JIS Z 2801) te su njihove površine jendostavne za čišćenje i održavanje.

U nastavku možete pregledati i ostale tehničke specifikacije PerfectSense lakiranih ploča, upute za čišćenje i održavanje proizvoda te potvrdu sukladnosti REACH.

»»»PerfectSense tehničke specifikacije

»»»PerfectSense čišćenje i održavanje

»»»Potvrda sukladnosti REACH 1907-2006 EC SVHC

 

PerfectSense lakirane ploče su pogodne za vertikalne primjene pri uređenju sofisticiranih životnih i poslovnih prostora. Za potpuno besprijekorni izgled interijera, PerfectSense lakirane ploče mogu se nadopuniti s PerfectSense Topmatt pločama, koje su idealne za vodoravne površine.

EGGER PerfectSense Topmatt

PerfectSense Topmatt izgleda impresivno, izdržljiv je i otporan na ogrebotine. Idealan je za vodoravne površine, osobito one izložene čestom i teškom korištenju.

»»»Više o PerfectSense Topmattu možete saznati ovdje.

Share this post