Ploče sjaj

PLOČE SJAJ

Max & Moris u svoj ponudi ima ploče sjaj koje se proizvode laminiranjem folije na sirovu MDF ploču ili na sirovu stranu jednostrano laminirane MDF ploče. Ove ploče imaju sjajnu površinu. Otporne su na vodu i vlagu te se lako čiste. Koriste se u kuhinjama, kupaonicama, dnevnim boravcima, spavaćim sobama, hotelskom namještaju, uredskom namještaju, vratima ormara i zidnim slojevima.

 

Polylac spada među ekološke višeslojne dekorativne panele sa velikom tolerancijom na ogrebotine i vruće predmete. Polylac dekor se izrađuje pritiskom ukrasnog papira E-1 na MDF ploču te se na sami dekor aplicira razvijena biološki optimizirana transparentna PET folija kako bi se ploča zaštitila od vanjskih utjecaja. Nudi brojne mogućnosti za bilo koju vrstu projekta unutar dizajna interijera. Može se koristiti u proizvodnji kuhinja, kupaonica, dnevnim sobama, spavaće sobe i idealan je za vrata ormara. Također može koristiti u komercijalne svrhe, uredski namještaj, hotelski namještaj i još mnogo toga.

E-akril se proizvodi laminiranjem akrilne folije na sirovu stranu jednostranog laminiranog MDF-a. Koristi se u kuhinjama, kupaonicama, dnevnim boravcima, spavaćim sobama, hotelskom namještaju, uredskom namještaju, vratima ormara i zidnim slojevima. Ima sjajnu površinu. Otporan je na vodu i vlagu te se lako čisti. Pomoću zaštitnog sloja stvorenog uporabom UV tehnologije, boja i sjajnost njezinih uzoraka čuvaju se dugi niz godina kao novi izgled. Akrilne ploče ne sadrže kancerogene ili nezdrave tvari.

Akrilne ploče u sjaju se proizvode na osnovi MDF-a s akrilnim sjajnim slojem na površini prednje strane ploče i akrilnim mat slojem na površini zadnje strane ploče kako bi se unaprijedila stabilnost ploče. Akrilni sloj pruža izuzetno visok nivo sjaja i jasne boje. Upotrebljava se za prvoklasne interijere, pružajući stil i eleganciju u svakom interijeru ili na komadu dizajnerskog namještaja.

Ploče PVC sjaj proizvode se laminiranjem PVC folije na sirovi MDF ili na sirovu stranu jednostranog laminiranog MDF-a. Koriste se u kuhinjama, kupaonicama, dnevnim boravcima, spavaćim sobama, hotelskom namještaju, uredskom namještaju, vratima ormara i zidnim slojevima. Imaju sjajnu površinu. Otporne su na vodu i vlagu te se lako čiste.

 

Za sve ploče sjaj iz Max & Moris ponude, osigurane su i odgovarajuće rubne trake.