Autentične površine

EGGER PRO 2021+ Autentične površine

EGGER posebnu pažnju posvećuje svojim površinskim strukturama. Koristeći najnovije tehnologije obrade materijala, površine podova postaju sasvim autentične i prirodne. Od dubokih drvnih tekstura, preko efekta pločica za kamene dekore do elegantnih mat površina – EGGER PRO Kolekcija 2021+ nudi široku paletu podova koji izgledaju impresivno u svakom interijeru.

Autentične površine

Smoothtouch

Za fini dojam poda tu je Smoothtouch površina. Karakterizira je ravnomjerni izgled te elegantni završni sloj laka koji podovima pridaje potpuno prirodni i baršunasti izgled.

EPl166 Chicago beton svijetlo sivi
EPL201 Arcani hrast pijesak
EPL012 Rillington hrast tamni

Autentične površine

Natural Pore

Površina Natural Pore sasvim realistično oponaša izgled punog drva. Bilo da je riječ o finoj ili gruboj drvenoj površini, podovi s istaknutom Natural pore površinom izgledaju potpuno prirodno i realno.

EPL015 Valley hrast dimljeni
EPL179 Soria hrast natur
EPL181 Soria hrast smeđi

Autentične površine

Omnipore

Karakteristike različitih drva se jasno mogu naglasiti s površinom Omnipore. Ona se odlikuje s nepravilnim drvenim porama te oponaša drvo na prirodan i elegantan način.

EPL123 Waltham hrast bijeli
EPL139 Murom hrast
EPL182 Divlji hrast natur

Autentične površine

Mineral

Autentičan izgled kamena, metala, betona, ali i drva, na poseban način naglašava površina Mineral. Ona je pomalo gruba i nepravilna te time pridonosi potpuno prirodnom izgledu ovih modernih materijala.

EPC034 Melara
EPD043 Metal Rock antracit
EPL127 Santino kamen tamni

Autentične površine

Deepskin

Deepskin površina podove obogaćuje s dubokom, rustikalnom teksturom – za autentični izgled i osjećaj drva. Kod ove površine poravnanje je uobičajeno linearno

EPC021 Villanger hrast šareni
EPD040 Almington hrast bež
EPL190 Melba hrast natur

Autentične površine

Površine s protukliznim svojstvima R10

Površinska struktura EGGER podovima daje više od samog autentičnog karaktera. Određeni podovi iz PRO Kolekcije podova 2021+ imaju i klasifikaciju R10, koja označava kvalitetna protuklizna svojstva. Na ovim podovima hodanje postaje stabilnije, a igranje sigurnije. Posebno se preporučuju za ulazne prostore i radna područja u kojima je iznimno bitan siguran hod i zaustavljanje proklizavanja.

EPD047 Berdal mramor
EPC038 Abakan hrast
EPD045 Jura škriljac antracit

Dodatne informacije o EGGER PRO kolekciji podova 2021+ možete pronaći ovdje:

Share this post