EGGER PRO kolekcija podova EPC035

Laminatni podovi za svaku prostoriju u vašem domu

Ideje za život: Kada prostorija postaje posebno mjesto?

Prostorija postaje posebno mjesto tek u onom trenutku kad se u nju usele dragocjene uspomene i emocije. To može biti kod kuće – gdje živimo i smijemo se, ali i pronalazimo svoj mir. U uredu – gdje se prepuštamo timskom radu ili u prodavaonici – gdje uživamo u opuštenoj atmosferi. EGGER PRO kolekcija podova 2021+ se idealno uklapa u sve ove prostorije, a kvalitetom i izgledom savršeno odgovaraju svim vašim zamislima.

EGGER uvijek nudi najbolji pod za svaku prostoriju

Sve počinje od poda! Bilo da se radi o stambenom prostoru, uredu ili komercijalnom prostoru, savršena osnova za svaki interijer su podovi iz nove EGGER PRO Kolekcije 2021+.

Od robusnih Design GreenTec podova, preko toplih i mekanih Comfort podova, do klasičnih laminatnih podova, EGGER PRO kolekcija podova nudi pravo rješenje za prostorije svih dimenzija, namjena i stilova uređenja.

Design GreenTec podovi

Robusni | Otporni na vlagu | Održivo proizvedeni

podovi

Laminatni podovi

Dugotrajni | Laki za održavanje | Univerzalno primjenjivi

pod


Ekološki prihvatljivi i savršeni za zdravo stanovanje

EGGER podovi se proizvode bez PVC-a, omekšivača i štetnih tvari te su stoga neškodljivi za zdravlje i ekološki prihvatljiviji od mnogih drugih podova na tržištu.

podovi
EPC001 Waltham hrast natur

Jednostavni za čišćenje i antibakterijski

Površina EGGER podova ne samo da odbija prljavštinu i lako se čisti, već je i antibakterijska. To svojstvo daje površina oplemenjena melaminskom smolom, koja smanjuje broj bakterija i sprječava njihovo razmnožavanje.

podovi
EPL116 Bayford hrast natur

Univerzalno primjenjivi

Zahvaljujući mnoštvu dekora i formata, PRO podovi pristaju u praktički svaku prostoriju. Vlagootporni Aqua+ laminatni i Design GreenTec podovi idealni su za vlažne uvjete.

podovi
EPL154 Asgil hrast svijetli

Odaberite svoj idealni trend uz EGGER Trend Selection

Prostor se stvara i oživljava kroz pojedinačne naglaske, visokokvalitetne dekore, skladne oblike i boje. Vaše želje i potrebe su individualne, a EGGER inovativni koncepti dizajna ih potpuno ispunjavaju.

Bilo da u svoj interijer želite unijeti harmoniju s usklađenim dekorima, izgled punog drva / parketa ili pak dozu kreativnosti s neobičnim uzorcima, EGGER PRO kolekcija podova 2021+ nudi sve ovo.

Odaberite svoj trend ovdje!


Kada je riječ o stilu važno je samo jedno: Vaš stil.

Svatko od nas ima svoj stil uređenja interijera. Bez obzira na to u kakvom okruženju vam je najljepše stanovati i raditi, kod nas ćete naći prikladan pod.

Pure nature, Future retro, Light urban, Perfect imperfection – Svi ovi stilovi su obogaćeni odgovarajućim EGGER podovima koji će se idealno uklopiti u vaš interijer.

Pronađite svoju inspiraciju ovdje!


Konfigurator podova

Provjerite koji pod idealno odgovara vašem prostoru

Cijela kolekcija podova je na dohvat ruke uz EGGER konfigurator podova. Ovaj alat je jednostavan za korištenje na desktopu, mobitelu ili tabletu. Sve što trebate napraviti je slikati svoj prostor te odabrati željeni dekor poda, kako biste vizualizirali prostoriju. Slike preferiranih dekora možete pohraniti, a uzorke naručiti.

Vizualizirajte svoj prostor ovdje!


Dodatne informacije o EGGER PRO kolekciji podova 2021+ možete pronaći ovdje:

Share this post