Viefe ručke za namještaj: Way

Viefe ručke: Dizajnerski detalji s beskrajnim mogućnostima

Neodoljive ručke za namještaj koje će vas oduševiti svojim uzbudljivim obradama i savršenim linijama

Viefe ručke za namještaj imaju čarobnu moć transformiranja prostora iz svakodnevnog u nešto posve nesvakidašnje i neobično. Ovi dizajnerski detalji unose novi život i karakter u svaki kutak vašeg doma na jednostavan i brz način. Otkrijte Viefe ručke i oduševite se njihovim uzbudljivim obradama i savršenim linijama.

Viefe ručke za namještaj - Hexxa i Dipo; ©Olive Creek Studio
Ručke Viefe Hexxa i Dipo; ©Olive Creek Studio

Izdužene vertikalne linije

Duge ručke su definitivno jedan od najvrućih trendova u dizajnu interijera i potpuno se uklapaju u velike prostore u kojima dominiraju čiste površine i visoki komadi namještaja. Najčešće se postavljaju okomito na način da dodatno naglašavaju vertikalne linije prednjih stranica namještaja. Zbog toga se njihove duge linije koriste za kreiranje interijera koji odišu elegancijom.

Viefe ručke za namještaj - Hexxa; ©Olive Creek Studio
Ručka Viefe Hexxa; ©Olive Creek Studio
Viefe ručke za namještaj - Hexxa; ©Olive Creek Studio
Ručka Viefe Hexxa; ©Olive Creek Studio

Neobični okrugli oblici

Okruglo oblikovane ručke predstavljaju vrhunski spoj forme i funkcije. Bilo da je riječ o dugim ručkama koje imaju nježno zaobljene rubove ili o malim okruglim pomulima, njihovi graciozni prijelazi će vas uvijek pozivati na dodir kako biste osjetili savršenstvo tih linija i lukova. Odaberite ovakve ručke ako svoj prostor želite učiniti ugodnijim mjestom ispunjenim nježnom elegancijom i pokretom.


Elegantne kao krila aviona

Ako volite eksperimentirati s neobičnim dizajnom, zanimljiva ideja su ručke koje oponašaju lakoću i eleganciju krila aviona. Sa svojim jedinstvenim oblikom krila ove ručke se prilagođavaju gornjim i bočnim stranama vaših vratnica s potpunom elegancijom. Njihove uzbudljive završne obrade se mogu kombinirati s različitim bojama namještaja pritom dajući krila vašoj kreativnosti i raznim mogućnostima dizajna.


Uzbudljive poput metala

Metalik ručke donose osjećaj uzbuđenja i moderne elegancije u svijetu punom svakodnevnih predmeta. Njihove posebne četkane završne obrade, poput tamne mjedi ili toplog zlata, se odlično se slažu sa svim vrstama drva, lakiranim površinama i drugim sjajnim površinama. Zbog toga su savršene za svaki namještaj koji želite uzdignuti od običnog do nesvakidašnjeg.




Baršunaste i neodoljive na dodir

Mat ručke posjeduju neku vrstu magnetizma koja poziva da prstima istražite njihovu nježnu baršunastu površinu. Idealno se kombiniraju s komadima velikog modernog namještaja, jer još više naglašavaju njihove čiste linije i minimalističku estetiku. Zbog svoje nenametljive prirode i neodoljive teksture, mat ručke stvaraju ugodnije i toplije okruženje u kojem ćete voljeti boraviti.

Viefe ručke za namještaj - Como I Way
Ručka Viefe Como; ©Wesse Furniture
Viefe ručke za namještaj - Como I Way
Ručka Viefe Way; ©Wesse Furniture

Ručke koje odiše prirodnom ljepotom

Preobrazite svoj prostor i dajte mu prirodniji izgled s drvenim ručkama. Sa svojim glatko oblikovanim rubovima one se odlično uklapaju s manjim i većim komadima namještaja na kojima omogućuju ugodno otvaranje vratnica. Za manje vratnice i ladice idealne su kraće drvene ručke sa zaobljenom siluetom i prirodnom teksturom drva koje daju posebni osjećaj mira i topline vašem prostoru.


Zaobljene poput kožnog remena

Moramo priznati kako postoji nešto posebno privlačno u ručkama koje su inspirirane zaobljenom siluetom kožnog remena, pogotovo kad su u zagasitim bojama poput elegantne vulkansko crvene, sofisticirane smeđe ili opuštajuće šumsko zelene. One su idealan detalj za kuhinje, kupaonice i ostale prostorije u kojima želite ostvariti moderni izgled, ali u malo mekanijem i nježnijem tonu.



Pronađite više inspiracije za uređenje interijera:

Share this post