Društvena odgovornost

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

ZADOVOLJSTVO DJELATNIKA – ZADOVOLJSTVO KUPACA

Od radione, preko montaže, do prodavaonice, vjerujemo kako je svaki pojedini djelatnik izuzetno važan za poslovanje i uspjeh Max & Morisa. Svatko od njih doprinosi svojim talentima, vještinama i znanjima koje nastojimo razvijati kroz edukacije. Team building i zajednička druženja potpomažu kreiranju dobre radne atmosfere i razvijanju osjećaja kolektiva. Rezultat je ugodno radno okruženje u kojem se naši djelatnici osjećaju zadovoljno i motivirano. Smatramo da je ovo ključ uspjeha jer zadovoljni djelatnici vode do zadovoljnog kupca.

OKOLIŠ, ZDRAVLJE I SIGURNOST

Izuzetnu pažnju posvećujemo očuvanju zdravlja i sigurnosti djelatnika, kao i zaštiti okoliša. Našim djelatnicima omogućavamo sigurno radno okruženje u sklopu kojeg provodimo sve potrebne mjere zaštite na radu. Što se tiče zaštite okoliša, uspostavili smo sustav upravljanja okolišem koji se temelji na ekonomičnom korištenju prirodnih resursa, upotrebi ekološki prihvatljivih tehnologija, smanjivanju otpada i racionalnoj potrošnji energije. Vodimo sustavnu brigu o prirodi i okolišu te smo uspjeli postići zadovoljavajuće rezultate u gospodarenju otpadom.

DRUŠTVENO ODGOVORNI PROJEKTI I HUMANITARNE AKTIVNOSTI

Sastavni dio našeg društveno odgovornog ponašanja jest dobrobit zajednice u kojoj poslujemo. Zbog toga se rado odazivamo na pozive za sudjelovanje u raznim društveno odgovornim projektima i humanitarnim aktivnostima. Donacijama i sponzorstvima kontinuirano podupiremo rad brojnih udruga, institucija i pojedinaca, a veliki naglasak stavljamo pružanju potpore djeci i teško bolesnim osobama.

Budući da dolazimo iz grada sporta, rado pomažemo sportske klubove i udruge te održavanje sportskih manifestacija. Svojim donacijama često volimo razveseliti i najmlađe sportaše kako bi zavoljeli zdravi sportski život od malih nogu.

Poziv učenicima I. razreda kvalifikacije prodavača prema modelu dualnog obrazovanja na obavljanje Trgovačke prakse u školskoj godini 2019./2020.

Poduzeće Max & Moris d.o.o. je od školske godine 2018./2019. uključeno u eksperimentalni program „Dualni model obrazovanja“ za zanimanje PRODAVAČ koji se provodi u 11 ustanova za strukovno obrazovanje, među kojima je i Komercijalno-trgovačka škola Split. Program je pokrenut od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja po uzoru na njemački sustav obrazovanja u kojem je udjel stručne prakse daleko veći nego u hrvatskim školama. Intencija je povećati stručnu praksu do 250% u suradnji s gospodarskim subjektima koji su iskazali interes za [...]

Read more...

Poziv za prijem polaznika za mjesto prodavača u sklopu Trgovačke prakse u školskoj godini 2018./2019. prema dualnom modelu obrazovanja

Poduzeće Max & Moris d.o.o. je od školske godine 2018/2019. uključeno u eksperimentalni program „Dualni model obrazovanja“ za zanimanje PRODAVAČ koji se provodi u 11 ustanova za strukovno obrazovanje, među kojima je i Komercijalno-trgovačka škola Split. Program je pokrenut od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja po uzoru na njemački sustav obrazovanja u kojem je udjel stručne prakse daleko veći nego u hrvatskim školama. Intencija je povećati stručnu praksu do 250% u suradnji s gospodarskim subjektima koji su iskazali interes za [...]

Read more...