Rocko zidne obloge R101 Statuario - upotreba

Zidne obloge Rocko otporne na vodu

Zidne obloge koje su potpuno jedinstvene, elegantne i vodootporne

Zidne obloge ROCKO oblažu unutarnje zidove i stropove prostorija. Ono što ove obloge odvaja od svih ostalih je njihov revolucionarni vodootporni sustav koji ih čini pogodnima za uporabu čak i vlažnim i mokrim prostorijama, poput kuhinja, kupaonica ili praonica. ROCKO obloge su dostupne u raznim dekorima s kojima možete postići zaista jedinstvene koncepte u interijeru. Bez obzira preferirate li izgled mramora, betona, hrđe, čelika ili drva – ova kolekcija će vam pomoći da pronađete idealnu oblogu koja će osvježiti vaš prostor.

zidne obloge

Vrhunske karakteristike

ROCKO obloge proizvedene su uz pomoć SPC „Stone Plastic Composite“ tehnologije koja spaja kamenu prašinu, plastiku i druge dodatke kako bi se stvorila iznimna čvrstoća i kvaliteta materijala. Jezgra obloge se sastoji od preko 70% kamene prašine te se dovršava dekorativnim slojem s visokokvalitetnim UV lakovima. Zbog toga sve ROCKO obloge imaju vrhunske performanse – izrazito su otporne na ogrebotine, mrlje, vodu i vatru te su stoga vrlo jednostavne za čišćenje i održavanje.


Rocko zidne obloge su izrazito otporne na vodu

ROCKO obloge su prikladne za unutarnju upotrebu u suhim i vlažnim prostorijama te su izrazito vodootporne. No što znači da je materijal vodootporan? To znači da on ostaje relativno nepromijenjen od strane vode i da je otporan na prodor vode pod određenim uvjetima. Zahvaljujući ovoj karakteristici, ROCKO obloge se mogu uspješno koristiti u kuhinjama, kupaonicama i drugim prostorijama u kojima može doći do prskanja vode.

zidne obloge

zidne obloge

Rocko zidne obloge su otporne na mrlje

Gornji sloj ROCKO obloga je izrazito otporan na mrlje, uključujući sve tvrdokorne mrlje od kave, čaja, alkoholnih pića i sokova. Također je otporan i na sredstva za čišćenje koja se koriste u kuhinji, deterdžente za pranje rublja, proizvode za njegu i ostala sredstva koja se koriste u kupaonici. Zbog toga je čišćenje i održavanje ovih obloga vrlo jednostavno, brzo i lagano.


Rocko zidne obloge su otporne na vatru

Ove obloge zadovoljavaju zahtjeve klase C-s2, d0 što znači da su otporne na plamen i umjereno dime. Europski zahtjevi primjenjuju sustav Euroclass, koji dijeli građevinske materijale s obzirom na reakciju na požar u klase: A1, A2, B, C, D, E, F, uzimajući u obzir emisiju dima. Na temelju toga može se procijeniti i opasnost od eksplozivnog širenja požara.

zidne obloge

zidne obloge

Jednostavne za montažu

Obloge ne mijenjaju svoje karakteristike pod utjecajem temperaturnih promjena ili promjena vlažnosti, tako da se mogu koristiti na osunčanim i sjenovitim mjestima te na suhim i vlažnim mjestima. ROCKO zidne obloge su izrazito stabilne i pouzdane – jamče dimenzijsku stabilnost od 0,25% po dužini i 0,25% po širini. ROCKO obloge su vrlo jednostavne za montažu.

Prskanje vode ne može naštetiti ovim vodootpornim oblogama. Ako svoju kupaonicu želite urediti u posebnom stilu, ROCKO obloge su idealne za vas.

Stones

Kolekcija Stones je upotpunjena reprodukcijama mramora, granita i betona te s drugim upečatljivim kombinacijama kamena. Ovaj izgled je idealan za stvaranje suvremenih i elegantnih okruženja.

R101 Statuario
R101 Statuario
R102 Venato Nature
R102 Venato Nature
Rocko zidne obloge K349 Silk Flow
K349 Silk Flow
R109 Concrete
R109 Concrete
R119 Crema Valpolicella
R119 Crema Valpolicella
R115 Brooklyn Grey
R115 Brooklyn Grey
K024 Beige Pietra Marble
K024 Beige Pietra Marble
K026 Grey Pietra Marble
K026 Grey Pietra Marble

 Wood

Kolekcija Wood slavi ljepotu prirode sa svojim autentičnim pukotinama i čvorovima. Prirodni izgled i dubina boje može stvoriti prirodno raspoloženje u bilo kojem prostoru i dati uzbudljiv naglasak prostoru. Elegantni dizajn dekora Yacht Wood podsjeća na luksuzne drvene elemente koji se koriste u brodogradnji.

R122 Yacht Wood
R122 Yacht Wood

Metal

Kolekcija Metal donosi vjerne reprodukcije zahrđalog bakra i autentičnog čelika. Zbog izražajnog dizajna, ovi dekori će stvoriti sjajan ugođaj u kombinaciji s prigušenim i zemljanim tonovima.

K104 Rusty Copper
K104 Rusty Copper
R120 Native Steel
R120 Native Steel

Color

Od bijele, preko boje kašmira, pa sve do crne – kolekcija Color donosi neutralne tonove koji se jednostavno kombiniraju s drugim dekorima i pružaju dojam udobnosti i elegancije svakom prostoru.

0110 White
0110 White
0564 Almond
0564 Almond
5981 Cashmere
5981 Cashmere
0190 Black
0190 Black

Kompletnu ponudu ROCKO zidnih obloga i dodataka možete pregledati u prospektu ovdje.


Više inspiracije pronađite ovdje:

Share this post