Mala kupaonica, praktična rješenja - Blum BOX sustav

Kako svoju malu kupaonicu možete pretvoriti u praktičan prostor?

Mala kupaonica, velike ideje

Mala kupaonica može biti pravi izazov, ali uz praktična rješenja čak i najmanji prostor može postati funkcionalan. Otkrijte kako jednostavne promjene, poput vratnica koje se podižu prema gore i skrivenih ladica, mogu napraviti veliku razliku i pretvoriti vašu malu kupaonicu u praktičan i uredan prostor.

Mala kupaonica, praktična rješenja - Blum tehnologija pokreta
Samo jedan dodir koljenom ili bokom i vaši donji ormarići se magično otvaraju! Zahvaljujući tehnologijama pokreta, otvaranje ormarića nikad nije bilo lakše.

Koristite vratnice koje se podižu prema gore

Zašto se mučiti s klasičnim vratnicama, kad možete imati one koje se podižu prema gore? Ovakve vratnice imaju dosta prednosti – otvaraju se bez zauzimanja dodatnog prostora, što je savršeno za male kupaonice. Osim toga, mogu ostati otvorene tako da nema više sudaranja dok se sređujete ili perete zube. Sve je nadohvat ruke i spremno za korištenje.

Mala kupaonica, praktična rješenja - Blum AVENTOS podizno-okretni sustav
Sustav Blum AVENTOS podiže vaše vratnice uz elegantnu lakoću – samo jedan pritisak prsta i one se nježno dižu prema gore.

Odaberite nježno zatvaranje i za klasične vratnice

Ako ipak preferirate klasične vratnice, razmislite o spojnicama sa soft-close mehanizmom. One omogućuju tiho i nježno zatvaranje, što sprječava pucanje stakla i oštećenje vratnica. Nema više bučnih udaraca ni straha od oštećenja – samo mirno i sigurno zatvaranje svaki put kad uzimate svoje sitnice iz ormarića.

Mala kupaonica, praktična rješenja - Blum CRISTALLO spojnica
Blum CRISTALLO spojnica pouzdano štiti vaše ogledalo. Zahvaljujući integriranom soft-close mehanizmu, vratnica se otvara tiho i glatko.

Organizirajte svoje sitnice

Mala kupaonica zahtjeva i vrhunsku organizaciju Sustavi podjele za ladice omogućuju vam da sve bude na svom mjestu uz elegantne pregrade koje savršeno uokviruju vaše stvari. Odvojite svoje kozmetičke proizvode, četkice i sitnice te uvedite potpuni red u svoje ladice.

Filters Quality(80) (4) Web
Radite preraspodjelu predmeta? Sa sustavima Blum AMBIA-LINE i ORGA-LINE sve pregrade možete rasporediti i pomicati po želji.

Maksimizirajte prostor sa širokim ladicama

Kad se radi o maloj kupaonici, svaki centimetar prostora je bitan. Stoga predlažemo da odaberete nekoliko širokih ladica umjesto mnoštva uskih. Osim što nude više prostora, box sustavi sa širokim ladicama olakšavaju preglednost i omogućuju vam da jednostavnije organizirate svoje stvari.

Mala kupaonica, praktična rješenja - Blum ladica LEGRABOX
Jedna široka ladica, 15% više prostora za pohranu! Zamijenite dvije uske ladice s jednom širokom i uživajte u dodatnom prostoru za vaše stvari.

Pohranite svoje sitnice u skrivene ladice

Ako želite još više prostora za pohranu unutar ormarića, razmislite o skrivenim unutarnjim ladicama koje se mogu integrirati iza elegantnih visokih ladica. Ove diskretne ladice su savršeno mjesto za spremanje svih malenih predmeta poput šminke, četkica i ostalih sitnica koje želite imati na dohvat ruke, ali izvan vidokruga.

Mala kupaonica, praktična rješenja - Blum skrivena ladica
Skrivene niske ladice – savršeno rješenje za sve vaše male tajne! Ove diskretne ladice čuvaju vaše sitnice sigurno i izvan pogleda.

Iskoristite prostor ispod umivaonika

Ne zaboravite na prostor ispod umivaonika! Ladice u obliku slova L čine čuda s ovim često zanemarenim kutkom. Idealne su za pohranu spužvica, sapuna i drugih potrepština koje želite imati pri ruci, ali izvan pogleda. Osim toga, njihov oblik omogućuje jednostavan pristup i preglednost, tako da vaša mala kupaonica ostaje uredna i organizirana.


Planirajte ostavu za kupaonicu

Ostave nisu rezervirane samo za kuhinje – one su savršene i za kupaonice. Veliki ormari s ladicama stvaraju mnogo prostora za pohranu, omogućujući vam da lako dohvatite sve svoje sitnice s lijeve, desne i prednje strane, čak i iz najudaljenijih kutova. Ovi ormari dolaze u različitim dimenzijama, pa ih možete lako prilagoditi za pohranu svojih ručnika, šampona i drugih kupaonskih potrepština.

Mala kupaonica, praktična rješenja - Blum SPACE TOWER ormar
Izvucite ladicu i odmah pronađite ono što vam treba! Ormar Blum SPACE TOWER omogućuje dovoljno prostora za sve vaše kupaonske potrepštine.

Kreirajte svoj kutak za kućanske poslove

Sanjate o savršeno organiziranom kutku za kućanske poslove, čak i u malom prostoru? Zamislite ormar do stropa koji u sebi krije sve što vam treba – od perilice i usisivača, pa sve do deterdženata i ručnika. Ovaj kreativni komad namještaja može unijeti potpuni red i u vaš prostor.

Pranje odjeće postaje lagano i brzo. Izvlačna košara za rublje čini ubacivanje odjeće u perilicu jednostavnim. Dodajte tome izvlačno sušilo i sklopivu dasku za peglanje i vaše rublje će biti suho i savršeno izglačano u tren oka. A za one visoke police koje su uvijek malo izvan dosega, tu je Blum SPACE STEP stepenica koja ne samo da omogućuje lak pristup, već pruža i dodatni prostor za pohranu.


Pronađite više inspiracije za uređenje interijera:

Share this post