Blum AVENTOS top -sustav podizno preklopnih okova

Blum AVENTOS top za maestralno kretanje gornjih ormarića

Još veća funkcionalnost i elegantniji dizajn

Kada je u pitanju savršenstvo u detaljima, tvrtka Blum nas uvijek oduševi svojim inovacijama. Njihov program podizno-preklopnih okova AVENTOS top donosi poboljšane karakteristike. Sad vas očekuju manje dimenzije, veća funkcionalnost i elegantniji dizajn, kako biste mogli stvarati maestralne trenutke u svom domu. Uživajte u otkrivanju novih mogućnosti i pretvorite svoje visoke i gornje ormariće u prava mala remek-djela.

Blum AVENTOS top: rješenje za sve vrste preklopa

Skladno djelo

Uz podizno-preklopne okove AVENTOS top, oblikovanje namještaja ili kompletnih stambenih prostora postaje prava umjetnost. Bez obzira planirate li gornje ormariće koji se sklapaju, zakreću, podižu ili preklapaju, osigurana vam je nevjerojatna sloboda pokreta. Ovi okovi su dizajnirani do najmanjeg detalja te nude sasvim elegantna rješenja, čak i za najmanje preklope.

Funkcionalni multitalenti

Okovi AVENTOS top su oblikovani na najelegantniji način, kako bi pružili besprijekoran rad, ali i potpuni estetski užitak. Čak i dijelovi koji su ključni za precizan rad odišu elegancijom i skladom. Tako su spremnici energije skriveni iza svileno bijelih, svijetlo sivih ili tamnosivih pokrivnih kapica, te se neprimjetno stapaju s vašim namještajem ili stvaraju ugodan kontrast koji osvježava prostor.

Blum AVENTOS top: rješenje za sve vrste preklopa: spremnik energije

Uspješna harmonija

Visoki i gornji ormarići s preklopima AVENTOS top su uvijek odličan odabir. Ne samo da pružaju sigurno utočište za vaše stvari, već otvaraju vrata mnogim kreativnim mogućnostima. Slobodno kombinirajte različite vrste preklopa u istom prostoru, jer njihov dizajn će se elegantno uklopiti u interijer i doprinijeti praktičnosti vašeg doma.

Blum AVENTOS top: rješenje za sve vrste preklopa

Zašto je praktično upotrebljavati preklope?

Kuhinja je središnji dio svakog doma i zato je važno da osim lijepog izgleda nudi i praktičan radni prostor. Pritom bi se velika pažnja trebala posvetiti visokim i gornjim ormarićima koji omogućuju lakšu organizaciju i jednostavan pristup svim potrebnim stvarima. Otkrijte i ostale prednosti ovih preklopa.

Blum AVENTOS top: rješenje za sve vrste preklopa

Omogućuju nesmetani pristup

Za razliku od standardnih vrata koja se otvaraju na lijevu ili desnu stranu, okov AVENTOS top otvara gornje ormariće prema gore. Ovo omogućuje da gornji element ostaje u otvorenom položaju, dok neometano radite u kuhinji.

Blum AVENTOS top: rješenje za sve vrste preklopa

Prilagođavaju se svim potrebama

Moderne kuhinje često zahtijevaju isti izgled gornjih i donjih ormarića, a upravo AVENTOS top omogućuje izvedbu ovakvog dizajna. Preklopi se prilagođavaju po visini i širini te se mogu postaviti u ravnini s donjim elementima.

Blum AVENTOS top: rješenje za sve vrste preklopa

Zaustavljaju se u svakom položaju

Zahvaljujući sofisticiranom sustavu kontinuiranog zatvaranja, preklop se zaustavlja u svakom željenom položaju. Na ovaj način preklop ostaje i lako dostupan za zatvaranje.


Blum AVENTOS top: rješenje za sve vrste preklopa

Lagano otvaranje i udobno zatvaranje

Kombinacija okova AVENTOS top i tehnologija kretanja donosi potpuno novo iskustvo prilikom otvaranja i zatvaranja. Tehnologije kretanja TIP-ON i SERVO-DRIVE omogućuju otvaranje i zatvaranje preklopa na sasvim jednostavan i lagan način – i to bez potrebe za ručkama.

BBlum AVENTOS top: rješenje za sve vrste preklopa: Blumotion

Gotovo nečujno: BLUMOTION

Uz pomoć integriranog sustava BLUMOTION preklopi se zatvaraju nježno i tiho, čak i kad su fronte velike i teške ili kad ih zatvarate s malom većom snagom.

Blum AVENTOS top: rješenje za sve vrste preklopa: Blumotion

Prilično pametno: SERVO-DRIVE

Električna podrška pri otvaranju SERVO-DRIVE čini preklope AVENTOS još praktičnijima. Fronte se otvaraju laganim dodirom, a zatvaraju pritiskom tipke na lako dostupnom prekidaču.

Blum AVENTOS top: rješenje za sve vrste preklopa: Blumotion

Jednostavno praktično: TIP-ON

Gornje ormariće možete otvoriti jednostavnim dodirom i uz pomoć mehaničke podrške TIP-ON. Za zatvaranje je dovoljan lagani pritisak fronte.


Rješenje za sve vrste preklopa

Bez obzira planirate li manje ili veće fronte te drvene ili aluminijske okvire, uvijek postoji savršeno rješenje za preklope. Možete odabrati između sklapanja, zakretanja, podizanja ili preklapanja, a sve ove opcije su međusobno usklađene kako biste ih mogli jednostavno kombinirati. Otkrijte koje vrste preklopa najbolje odgovaraju vašim gornjim ormarićima.

Blum AVENTOS top: rješenje za sve vrste preklopa

AVENTOS HF top za sklapanje

Ovaj podizno-preklopni sustav je idealan za visoke dvodijelne fronte u gornjem ormariću. Zahvaljujući njemu, čak i visoke fronte pružaju veliku slobodu kretanja. One mogu ostati otvorene čak i tijekom kuhanja, bez straha da ćete udariti glavom.


Blum AVENTOS top -sustav podizno preklopnih okova: AVENTOS HS top

AVENTOS HS top za zakretanje

AVENTOS HS top omogućuje lako kretanje i jednostavno rukovanje s velikim jednodijelnim frontama. I ne samo to, već osigurava i dovoljno prostora za prihvat pohranjenih predmeta, dok istovremeno održava razmak od gornje stranice korpusa.


Blum AVENTOS top -sustav podizno preklopnih okova: Aventos HL top

AVENTOS HL top za podizanje

Uz pomoć okova AVENTOS HL top, jednodijelne fronte se podižu prema gore i pritom otvaraju put prema još većoj funkcionalnosti prostora. Ovo je odlično rješenje i za nadogradne ormare na radnoj površini u kojima možete sakriti električne uređaje i nepoželjne kabele.


Blum AVENTOS top: rješenje za sve vrste preklopa: Aventos HK top

AVENTOS HK top za preklapanje

AVENTOS HK top omogućava lagano preklapanje jednodijelnih fronti gornjih ormarića, tako da se čak i one najteže fronte lagano pomiču prema gore. Ovaj okov minimalno strši iznad gornjeg ormarića, tako da je idealan i za prostorije s nižim stropovima.


Blum AVENTOS top: rješenje za sve vrste preklopa: AVENTOS HKi

AVENTOS HKi za visoke preklope

Zahvaljujući kompaktnom i uskom izgledu, ovaj okov za visoke preklope se može u potpunosti smjestiti u stranicu korpusa. Na ovaj način, on se neprimjetno stapa s namještajem i usput se prilagođava svim vrstama fronti. Njegov mehanizam ostaje nevidljiv, čak i kod preklopa s prozirnim staklenim vratnicama. Otkrijte više.


Blum Aventos HK-S top

AVENTOS HK-S za male preklope

Ako iznad visokog ormarića imate još slobodnog prostora, zašto ne biste iskoristili ovu priliku za još jedan preklop? Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, AVENTOS HK-S top je idealan za male preklope u kojima možete držati predmete koje manje koristite.


Blum AVENTOS top -sustav podizno preklopnih okova: Aventos HK-XS

AVENTOS HK-XS za male preklope

Kod savršeno isplanirane kuhinje, svaki milimetar je bitan. S tankim okovima AVENTOS HK-XS top, možete pronaći rješenje i za male preklope u gornjim ormarićima. Ovi okovi donose više praktičnog mjesta za spremanje, čak i u vrlo ograničenim prostorima.



Pronađite više inspiracije za uređenje interijera:

Share this post