Max & Moris na sajmu SASO 2021

Max & Moris na sajmu SASO 2021 predstavio najnovije trendove u uređenju interijera

Uspješno je završen 24. međunarodni sajam SASO 2021 koji se održavao u Spaladium areni od 10. do 13. studenog 2021. Max & Moris, kao partner sajma SASO 2021, je predstavio svoju bogatu ponudu raznovrsnih proizvoda za izradu namještaja po mjeri. Od dekora i podova, preko mehanizama za uštedu prostora, pa sve do zanimljivih rješenja za podjelu prostorija – našim posjetiteljima smo priuštili sasvim moderan i jedinstven pogled na uređenje interijera.

Najnoviji trendovi u uređenju interijera

Inspirirani trendovima s ovogodišnjeg sajma Salone del Mobile u Milanu, na SASO 2021 smo donijeli dašak modernog talijanskog stila sa zanimljivim novitetima i upečatljivim konceptima u uređenju interijera. Ponosni smo jer smo pokazali kako Max & Moris prati svjetske trendove u izradi namještaja te tako svojoj zajednici nudi samo najbolje. Više ne morate otići u neku od svjetskih metropola kako biste se upoznali s novitetima na tržištu, jer mi to činimo za vas.

Ljubiteljima modernog izgleda interijera svidjele su se nove EGGER PerfectSense Premium ploče koje ostavljaju baršunasti osjećaj pod prstima te su otporne na otiske prstiju. Premijerno je predstavljen najnoviji EGGER trend PerfectSense Feelwood – 6 potpuno novih drvenih dekora u mat varijanti. PerfectSense prednja strana ploče je otporna na otiske prstiju, ali ono što joj daje posebnost su matirane pore drva koje ploču čine dosad najvjernijom reprodukcijom drvenih materijala.

Posjetitelji su imali priliku uživo isprobati i inovativne tehnologije kretanja tvrtke Blum te se i sami uvjeriti kako otvaranje i zatvaranje AVENTOS preklopa i ladica može biti izuzetno jednostavno, lagano i tiho.

Multifunkcionalna rješenja za namještaj u pokretu

Glavna atrakcija na štandu su bila multifunkcionalna rješenja tvrtke Atim koja maksimalno optimiziraju prostor u kuhinji te olakšavaju svakodnevni rad. Prezentirali smo izvlačne stolove koji se u nekoliko jednostavnih koraka otvaraju / zatvaraju te pružaju dodatan prostor kad god to trebate. Posjetitelje su oduševile i klizne ploče koje se izvlače s kuhinjskog radnog otoka te pretvaraju u svestrane radne plohe za pisanje domaćih zadataka, pripremu slasnih obroka ili druženje s prijateljima uz čašu vina.

Modularne police s dozom kreativnog talijanskog dizajna

Na sajmu smo predstavili još jedan novitet u ponudi tvrtke Max&Moris – modularne police i strukture tvrtke Damiano Latini koje svaki prostor transformiraju u modernu oazu s dozom talijanskog dizajna. Posjetitelji su mogli vidjeti modularnu strukturu Giostra, idealno rješenje za jednostavno i brzo odvajanje otvorenog prostora, primjerice kuhinje od dnevnog boravka. Veliki interes je izazvala i zidna polica ujedno i držač boca Caos te sustav polica Hang koji organizira prostor iznad radne površine te osvjetljava sve radne aktivnosti u kuhinji.

Rasvjeta dizajnirana za ugodnu atmosferu u domu

Namještaj na štandu smo osvijetlili uz pomoć inovativnih Domus Line rasvjetnih uređaja. Gornje kuhinjske ormariće diskretno smo obasjali LED profilima FLEXYLED SE H4-24 koji se, zahvaljujući svojoj fleksibilnosti, mogu koristiti u ravnom, zakrivljenom, kružnom ili nekom drugom obliku, stvarajući pritom jedinstvene svjetlosne efekte. Otvaranjem kuhinjskih ladica, posjetitelji su mogli otkriti i svjetiljke HIDDI koje efektno osvjetljavaju unutrašnjost te se automatski pale i gase kad god se vrata otvore ili zatvore.

Još jednom želimo zahvaliti organizatorima sajma SASO 2021 te svim dobavljačima koji su sudjelovali u još jednoj sajamskoj priči. Mnogo hvala i našim partnerima, kupcima i svim drugim posjetiteljima Max & Moris štanda koji su nas obradovali raznim upitima. Nadamo se kako smo vas uspjeli inspirirati za neka nova rješenja u uređenju interijera. Veselimo se ponovnom susretu!

Share this post