EGGER Interior Match

Osmišljeni kako bi bili zajedno

EGGER Interior Match koncept nudi mogućnosti skladnog kombiniranja namještaja i podova. Želite uskladiti dekor poda s radnom pločom, ulaznim vratima ili drugim komadima namještaja? Nema problema, jer mnogi podovi iz nove PRO kolekcije podova 2021+ su usklađeni s postojećim pločastim materijalima iz EGGER Dekorativne kolekcije.

Decor Match i Colour Match dekori omogućuju kreiranje harmoničnog ozračja u interijeru, bez obzira želite li potpuno uskladiti dekor poda s dekorom namještaja ili se pak samo poigrati sa sličnim nijansama.

EGGER Interior Match

Potpuno usklađeni Decor match dekori će zadovoljiti sve vaše dizajnerske zahtjeve

Decor Match dekori su potpuno usklađeni s proizvodima za uređenje interijera iz EGGER Dekorativne kolekcije te vam omogućuju kreiranje potpuno besprijekornih interijera obogaćenih karakterom.

Korišteni dekori u kuhinji:

H1344 Sherman hrast konjak smeđi
EPL184 Sherman hrast konjak smeđi

Usklađeni Colour Match tonovi unose dozu harmonije u interijer

Colour match dekori iz nove Kolekcije podova omogućuju upotpunjavanje interijera sa skladnim dekorima u istim tonovima iz Dekorativne kolekcije. Oni su idealno rješenje ako podove želite uskladiti s namještajem, ali ne u potpuno istom dekoru.

Korišteni dekori u dnevnom boravku:

H3309 ST28 Hrast Gladstone pijesak
EPL201 Arcani hrast pijesak

Više inspiracije. Više mogućnosti.

EGGER Interior Match koncept donosi još više inspiracije, kao i dodatne mogućnosti za uređenje interijera. Želite postići sklad namještaja i podova? Inspirirajte se i odaberite svoju najdražu kombinaciju.

Pregled svih dekora

Unesite vizualni sklad u svoj interijer uz ovaj odabir dekora. Od jednostavnog prirodnog izgleda, preko upadljivog rustikalnog drva, pa sve do autentičnih reprodukcija materijala – terazza, betona i mramora, sigurni smo kako ćete pronaći svoju idealnu kombinaciju.

Na lijevoj strani su prikazani dekori za namještaj i uređenje interijera, a na desnoj strani dekori za podove. Želite doznati više? Samo pritisnite na naziv dekora za više informacija.

Decor Match

Colour Match


Više inspiracije o dekorima i trendovima potražite ovdje:

Share this post