Light Urban

Light Urban: Unesite skandinavsku svježinu podova u svoj dom

Šarm urbanog dizajna

Prilikom uređivanja interijera, bitno je samo jedno – vaš individualni stil. Svatko od nas ima svoj vlastiti ukus koji se očituje u mnogim stvarima – slušanju glazbe, odabiru hrane i kupovini odjeće, a stil doživljava vrhunac u našem domu. Ovo je ipak mjesto gdje se opuštamo i odmaramo, pa stoga želimo da je sve uređeno po našem guštu. Bilo da je riječ o prozračnom skandinavskom interijeru ili tamnom industrijskom, svatko može pronaći baš onaj pravi stil za sebe – a možda je to upravo Light Urban.

Light Urban
EPL015 Valley hrast dimljeni

Urbani šarm

Predstavljamo vam Light Urban stil koji će se zasigurno svidjeti svim ljubiteljima prozračnih skandinavskih interijera. Kod ovog stila, stambeni i uredski prostori su otvoreni i prozračni, a prijelazi između prostorija gotovo nevidljivi. Neutralne nijanse i prirodni dekori, poput drva, kamena i metala unose osjećaj udobnosti te svojim izgledom jednostavno pozivaju na osjećaj ugode.

Mjesto koje zovemo dom

Svatko od nas želi dom u kojem će se osjećati udobno i opušteno. Prozračni Light Urban stil definitivno pomože u ostvarenju ovog cilja. Idealan je za sve one koji vole ležernu atmosferu i jednostavnost u uređenju interijera. Bijele, neutralne i svijetlo smeđe nijanse podova će unijeti posebno raspoloženje u kojem se možemo osjećati motivirano za rad te ugodno za druženje, odmaranje i ljenčarenje.

Light Urban
EPL139 Murom hrast

Prozračni prostor

Light Urban stil uključuje bijele zidove, svijetle drvene podove, tople bež nijanse i zanimljive sive podtonove koje se međusobno isprepleću stvarajući čist, prozračan i umirujući izgled. Na ovaj način se stvaraju jednostavni prostori koji izgledaju potpuno prostrano i nenametljivo. Ako tragate za nečim malo zanimljivijim – ovakav neutralan prostor možete začiniti s toplim zemljanim nijansama poput terakote ili ružičaste kako biste im nadodali osjećaj topline ili unikatna umjetnička djela kako biste im pridali autentični karakter.

EPL178 Soria hrast svijetlo sivi

Priroda u neutralnim tonovima

Od svijetlih drvenih nijansi do zanimljivih reprodukcija materijala, odaberite svoje najdraže podove koji će unijeti pravi skandinavski osjećaj u vaš interijer. Za unošenje daška prirode u interijeru, uvijek se možete osloniti na teksture s autentičnim šarama i pukotinama koje vjerno dočaravaju prirodnu ljepotu drva. Drveni dekori su popularni jer čine sobu osunčanom i svjetlom bez korištenja vedrijih boja.

EPL177 Soria hrast bijeli
EPL178 Soria hrast svijetlo sivi
EPL137 Elton hrast bijeli
Light Urban
EPL123 Waltham hrast bijeli
EPL139 Murom hrast
Light Urban
EPL015 Valley hrast dimljeni
EPL168 Chromix bijeli
Light Urban
EPL168 Chromix bijeli

Kod Light Urban stila se koriste i podovi koji reproduciraju beton, kamen i druge materijale. Primjerice, Chromix bijeli impresionira svojom svestranošću – s jedne strane imitira izgled metala, a s druge strane podsjeća na beton – a sve to u svijetloj bijeloj nijansi. Struktura ST16 Mineral Plaster podu daje bogatu teksturu zahvaljujući markantnim elementima žbuke.

EPL168 Chromix bijeli
F637 ST16 Chromix bijeli

Usklađivanje poda i namještaja

Šarm Light Urban stila leži u skladnom kombiniranju podova, namještaja i ostalih elemenata u prostoru. Želite li uskladiti pod s radnom pločom, vratnicama ili drugim komadom namještaja? Nema problema, jer mnogi podovi iz EGGER kolekcije podova su usklađeni s postojećim EGGER pločastim materijalima za izradu namještaja. Ovo omogućuje stvaranje harmoničnog ozračja u vašem interijeru, bez obzira želite li potpuno uskladiti dekor poda s dekorom namještaja ili se pak poigrati sa skladnim dekorima u sličnim tonovima.

Odaberite impresivni pod za svaki prostor

Pravi pod uvelike pridonosi atmosferi vašeg doma. Od kuhinje u kojoj volimo eksperimentirati s novim receptima, preko dječje sobe gdje se prepuštamo igri i zabavi na mekanom i toplom podu, pa sve do dnevnog boravka u kojem se možemo potpuno opustiti i hodati bosi – pravilan odabir poda je od izuzetne važnosti. EGGER podovi se uklapaju u sve prostorije, a kvalitetom i izgledom odgovaraju svim vašim zamislima.


Više inspiracije pronađite ovdje:

Share this post