Edc2020 Mood Pictures Themes 2019 06 Job18072 4.jpg

EGGER trendovi

Inspirirajte se s najnovijim EGGER trendovima

Kod današnjih trendova u uređenju interijera često ne postoje jednoznačne smjernice. Godinama se sve vrtjelo oko pristupa “Mix+Match”. Na kraju je takav pristup doveo do sve više novih struja u oblikovanju. U skladu s novim trendovima EGGER je za vas osmislio nove dekore. Inspirativni EGGER trendovi svjedoče o raznolikosti današnjih trendova u uređenju interijera.

Bilo da vam se sviđaju klasične nijanse, svjetliji skandinavski tonovi ili suvremena fuzija metala, ovdje svatko može pronaći prave dekore za sebe. Nova EGGER Dekorativna kolekcija 2020 – 2022 vam omogućuje ostvarivanje svih vaših zamisli i unošenje novog života u interijer. Samo se prepustite inspiraciji uz najnovije EGGER trendove.

 

EGGER trendovi ModernClassics – moderno ruho poznatih klasika 

ModernClassics

EGGER-ovi najbolje prodavani drvni dekori pripadaju trendu ModernClassics. Dobro znani klasici iz obitelji javora, trešnje ili hrasta ne gube popularnost zbog svojeg prirodnog, a ipak modernog i bezvremenskog izgleda. Zato se takvi dekori biraju kod projekata koji su namijenjeni dugotrajnoj upotrebi.

Paleta boja tih drvnih dekora ponovo je osmišljena kako bi se omogućile kombinacije s modernim materijalima i uni dekorima. Ako se kombiniraju uni dekori i drvni dekori iz ovog trenda, rezultat je moderno klasično uređenje prostorije.

EGGER trendovi: FutureRetro – kombinacija prošlosti i budućnosti

FutureRetro

Čini se da budućnost nikada nije bila opipljivija. Tehnički i digitalni razvoj omogućili su nevjerojatan napredak. Sve izraženije je okretanje starim, poznatim vrijednostima, bezvremenskim klasicima i naročito toplini 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća. Očekivanja ovog trendaEGGER je ispunio integriranjem klasičnih materijala poput mramora, tekstila ili oraha u novu Dekorativnu kolekciju.

U trendu FutureRetro mogu se pronaći moderne reprodukcije i prirodne strukture, poput nove, autentične površine ST19 Deepskin Excellent. Ponovo se otkriva draž klasičnih dekora, naročito u novim kombinacijama u skladu s trendom, poput crne ili metala.

 

EGGER trendovi: PureNature – kada se traži autentičnost

PureNature

Autentične vrste drva i šarm ručno izrađenih proizvoda obvezna su sastavnica modernog oblikovanja prostora. Tu se savršeno uklapaju površine Feelwood sa sinkroniziranim porama.

Pukotine su primjetne, a čvorovi su dublji. Nova struktura sa sinkroniziranim porama ST32 Feelwood Vintage svojim mat i sjajnim elementima udahnjuje život drvnom dekoru. Jasno, u trendu PureNature su i aktualne zelene njanse.

 

EGGER trendovi: PerfectImperfection – susret savršenstva i emocije

PerfectImperfection

Uz pomoć najnovije tehnologije lako se postiže savršenstvo, no u dizajnu to nije uvijek poželjno. I ovdje se često svjesno koriste nepravilnosti i nesavršenstva poput pukotina, odlomljenih dijelova, ručne obrade ili trošnosti kako bi se dobila površina prirodnog izgleda koja izaziva emocije.

Naročito je važan taktilan dojam površine, jer je dodir jedini osjet koji se ne može imitirati. Trend PerfectImperfection počiva na izgledu rabljenog materijala ili industrijskom stilu u kombinaciji s vrlo smirenim i jednostavnim oblikovanjem.

 

EGGER trendovi: LightUrban – šarm urbanog dizajna

LightUrban

Urbanizacija je značajan trend koji utječe na dizajn interijera. Mali stambeni prostori u gradovima moraju se maksimalno iskoristiti, no treba ih dizajnirati minimalistički.

Osjetan je utjecaj skandinavskog dizajna i svijetlih materijala koji ga karakteriziraju. Trend LightUrban oslanja se na kombinacije hladnih materijala poput betona i metala sa svijetlim, neutralnim sivim tonovima kao poveznicom s urbanim šarmom.

 

EGGER trendovi: BlackOptions – širok spektar crne

BlackOptions

Uz moto “Black is back” crna se opet vratila u dizajn preko detalja poput ručkica i metalnih okvira. Crna se pojavljuje i na površinama, gdje se koristi kao elegantan kontrast u krajnje modernom dizajnu. No, koliko crne može podnijeti jedna prostorija? Ovdje dolaze do izražaja različite BlackOptions: Savršeno mat površine i one visokog sjaja već omogućavaju velike razlike u izgledu najtamnijeg uni dekora.

Nova EGGER Dekorativna kolekcija nudi i različite opcije osnovnih tonova crne poput dekora Soft crna i Shadow crna. Postoje nebrojene mogućnosti kombiniranja drvenih površina s crnim dekorima ili drvnim dekorima u crnoj izvedbi – od elegantnih do prirodnih.

 

EGGER trendovi: CoulouredMonochrome – sklad pun boja

ColouredMonochrome

Monokromatski dizajn istovremeno je minimalistički i skladan te se dobro uklapa u današnji “pametan” način življenja. Na mjestima gdje se opuštamo u pravilu težimo skladu, no to ne znači odsutnost emocija i životnosti.

Te emocije izaziva bogati kolorit s bojama različitih intenziteta iz iste skupine boja. To su u dizajnu značajke pojmova kao što su Nearly Black (gotovo crna) i Nearly White (gotovo bijela). Uz moderne uni dekore iz kategorija Bež, Smeđe-siva i Sivo-plava u trendu ColouredMonochrome izuzetno su važne i reprodukcije drva i materijala.

 

EGGER trendovi: MetalFusion – dizajn hladne ljepote

MetalFusion

Hibridni proizvodi zadovoljavaju želju za jednostavnim rješenjima u okviru trenda usklađivanja. Zato trend MetalFusion obuhvaća dekore koji su, primjerice, nastali spajanjem karaktera metala i kamena.

U dizajnu se isto tako sve češće koristi čisti izgled metala. On predstavlja inovaciju i budućnost, a dizajnu daje tehničku privlačnost. Tako i nova struktura ST20 Metal Brushed sada reprodukcijama metala daje vizualnu i taktilnu autentičnost.

 

EGGER trendovi: MattEmotion – zavodljive mat površine

MattEmotion

Mat površine djeluju suptilno i elegantno. Zato i uni dekorima mogu dati izvjesnu prirodnost.

Lakirana površina PerfectSense Matt vizualno i na dodir djeluje izuzetno kvalitetno i neobično na uni dekorima i reprodukcijama materijala. Ova površina uz to ima impresivnu otpornost na habanje. Sve varijante obuhvaćene su u trendu MattEmotion.

 

Share this post

You've just added this product to the cart: